VG+ :D

Heey! Tänker inte be om ursäkt för 1000000 gången för jag inte har skrivit på 100 år igen... men men ;P Vet ni? Jag e asgrym på att hålla tal! Fick ett helt VG+! :D Men har dock varit astrött heeela dan, somnade typ på filosofin för det var så segt! o så har jag haft ont i huvudet också :/ Men men ;P Träffade Natte nu ikväll o vi var i Vällingby C o tog en kaffe på donken med 2 bekant till honom. Livet har bara rullat sen sista jag skrev, vilket har varit assönt :D Förresten, jag har dessutom börjat intressera mig för litteratur, böcker o sånt. Har skrivit upp en hel del författare som jag måste läsa om. B la Voltaire, John Steinbeck, William Faulkner, Jonathan Swift o Nathaniel Hawthrone ;P Just nu läser jag Riddaren i Nöden av J. D Salinger, rätt så schysst bok faktikt. Har planerat på att börja skriva en egen, roman eller novell, vet inte riktigt. Jag har snackat med Natte om det o han tycker det e skitbra. Det tycker jag med, jag menar det e en bra övning. Jag vill som sagt bli journalist i framtiden, o så eventuellt författare med. Då jag kan skapa en egen fantasi värld, målar o skapar precis hur jag vill. Är det inte en fascinerande tanke? Det är frihet... Jag tror att min första story ska handla om det... friheten... fan! Nu blev man sugen, får slå mig ner nån dag o göra en mind map eller nåt o hitta på en schysst story! Men nu ska jag inte störa mer.. ''årets nobel pristagare i litteratur e Mikael Nieminen!'' visst låter det sweet? =) Men aa, ska inte störa mer! ;P puss o hej alla glada!

//Micke

första inlägget som myndig

Tja! Kommer inte ihåg när jag skre senast ;p Men jag läste senaste inlägget iaf o jag hade skrivit att datan hade pajat. Men det e inte sant, det var bara nåt jag trodde xD Datan fungerar perfekt xD Men i lördgas sprang jag iaf Bellmanstafetten för skolan, sprang det på 19 min o nåt ;p Sen så i måndags fyllde jag 18! wohoo! xD Har inte så mycket att berätta, men ikväll ska jag typ ut på krogen med boysen. Det har vi iaf planerat ;p Men vi får höras =)

//Micke

Datan har typ pajat :/

Hallå alla glada! Kan börja med att raportera att datan där hemma har typ pajat! >_< Skulle formatera om den o sen så helt plötsligt blev något fel, o jag kan inte komma på vad anledningen e. Men hur som helst fick jag en glad nyhet igår! jag ska representera skolan på Bellmanstafetten på lördag! :D Det ska bli så jävla skoj =) Btw, så e jag hos Konny nu ;p Igår var det plugg o sen träning, men det vara någotlunda  tungt o springa igår. Efter det cyklade jag. Idag var jag i skolan 1 timme, för att jag skulle snacka med sos om min mor. Hon har åkt in igen, men den här gången anmälde hon sig själv, tack o lov! Jag skulle formatera om datorn, men den som sagt gick typ sönder... Jag, Danne o Konny var i Husby för att träffa vår musiklärare. Så vi ska börja repa på tisdag igen :D Det ska bli asskoj o jag hoppas att vi kommer långt nu i år =) Förresten, jag ska mönstra den 2:a oktober!! :D Jag hoppas att jag blir intagen så jag får göra lumpen, det vore så jävla najs! :D Imorn e det en chill dag. Börjar 11, för det e mentorsdag ;P Vi ska typ bara glo på film om det regnar, annars ska vi typ till Ålstensängarna o lira brännboll ;P Men vi får höras o jag hoppas på att jag får igång datajäveln där hemma imorn eller nåt ;P Ha det so bra, saknar er redan<333

//Micke

RSS 2.0